Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche er et av de mest aktive advokatfirmaene i det nordiske transaksjonsmarkedet

Analysebyrået MergerMarket har nylig publisert listen over de mest aktive advokatfirmaene i det nordiske transaksjonsmarkedet så langt i 2020. Listen viser at Arntzen de Besche er plassert på en åttende plass i antall transaksjoner, og da på en fjerdeplass når man teller norske advokatfirmaer.

350 milliarder norske kroner

De siste fem årene har Arntzen de Besche bistått i transaksjoner med en totalverdi på ca 350 milliarder norske kroner (kilde: MergerMarket). Et kriterium for at en transaksjon skal kvalifisere for resultatlisten er at transaksjonsverdien er minimum 5 millioner amerikanske dollar. Rundt halvparten av transaksjonene som meldes inn til MergerMarket har konfidensiell transaksjonsverdi – totalverdien av de transaksjonene Arntzen de Besche har vært involvert i er således betydeligere høyere enn 350 milliarder norske kroner. 

Resultatlisten for første kvartal av 2020 er tilgjengelig her.

MergerMarket er et ledende uavhengig analysebyrå med en omfattende database over oppkjøp og fusjoner verden over, og publiserer kvartalsvise og årlige resultatlister for advokatfirmaer og finansielle rådgivere. 

Betydelig styrking av Corporate 

Corporate-miljøet i Arntzen de Besche, som består av blant annet M&A, kapitalmarked og finansering, har de siste årene fått tilført 10 nye partnere, hvor flere har tidligere erfaring fra advokatfirmaer som Thommessen, Wikborg Rein, Schjødt og Wiersholm. 

- Styrkingen av M&A og kapitalmarked har vært et satsningsområde for oss, uttaler managing partner Håvard Sandnes. Arntzen de Besche ble i 2018 nominert av MergerMarket, som ett av fire firmaer, til prisen «Norway M&A Legal Advisor of the year» - dette viser at styrkningen har gitt resultater. Det er gledelig å se at den sterke utviklingen fortsetter. 


Utklipp fra rapporten "Mergermarket’s Q1 2020 Preliminary M&A House League Tables of Legal Advisers to European M&A"

Kompetanse

Kontaktpersoner