Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche: 150 år i 2020

I 2020 feirer vi vårt 150-års jubileum. Gjennom 150 år har vi vært tett på og involvert i en rekke prinsipielle og betydningsfulle saker, hendelser og avgjørelser som har utviklet rettsstaten Norge og norsk næringsliv.

Stolt av vår fortid

DE BESCHE-GRENEN

Carl Martin Hansen regnes som grunnleggeren av selskapet som i dag heter Arntzen de Besche, og opprettet advokatpraksisen C. M. Hansen i Kristiania i 1870. 

Oscar Gilles de Besche overtok senere advokatvirksomheten og endret navn på selskapet. Oscar var den siste av Arntzen de Besche sine grunnleggere som gikk bort og ble 99 år gammel. 

ARNTZEN-GRENEN

Sven Arntzen startet opp eget advokatfirma i 1935. 

Senere kom Andreas Arntzen inn i firmaet. Hans barnebarn Håvard Arntzen startet som advokatfullmektig i Arntzen i de Besche i 2019. 

Stolt av vår fremtid

Arntzen de Besche er i 2020 et av Norges største og ledende advokatfirmaer. Selskapet har 170 medarbeidere og kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Selskapet arbeider tett med store og mellomstore private og offentlige virksomheter på tvers av bransjer og landegrenser.  

Vår kompetanse, erfaring og kommersielle forståelse skaper langsiktige relasjoner og varige verdier. Vi setter kunden i fokus. Vi legger mye arbeid i å utvikle og forstå våre kunders virksomhet og målsettinger og vi utvikler kontinuerlig våre arbeidsprosesser for å møte våre kunders behov. Dette gjør vi ved å speile kundenes arbeidsprosesser og samhandle på de plattformer som best sikrer at kunden kan nyttiggjøre seg våre råd og vår kompetanse. 

Selskapet har nylig vedtatt en ambisiøs vekststrategi. Vi skal tilby våre kunder et bredt tjenestespekter av høy kvalitet. For å videreutvikle vårt firma i tiden fremover, setter vi fokus på kundeopplevelse, økt mangfold, legal tech og utvikling av ledende forretningsadvokater. 

I 2019 flyttet vi inn i det vi anser å være det beste kontorlokalet i Stavanger. Vi har i 2020 nylig flyttet inn i det vi anser å være det beste kontorlokalet i Trondheim, og i 2021 flytter vi inn i det vi anser å være det beste kontorlokalet i Oslo. Selskapet skal vokse på alle lokasjoner og styrke sine fag- og bransjegrupper. 

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. De skal jobbe med faglige utfordrende, kompliserte og spennende oppdrag. Gjennom lagspill, økt mangfold, karriere- og personlig utvikling, fremsnakk og engasjement skal vi sammen videreutvikle den leveransen våre kunder kan forvente av oss. 

Våre advokater – din visjon. Sammen bygger vi fremtiden.

Bilder tatt under vår 150-års markering for de ansatte den 23. januar 2020. Vårt husband DeBesche Mode har gjenoppstått med nye medlemmer og hadde sin første opptreden på jubileumsmarkeringen.

 

Kontaktpersoner